DRØM OM LIV

 I ØVRE MID­DEL­KLAS­SE 


 Vi kører Fnat 

 kæmpestore Vulvaer

 Sådan er det bare, 

 og det det aldrig været før 


MIN DRØM OM LIV
I ØV­RE MID­DEL­KLAS­SE

Jeg vil være læge – jeg vil kurere kønssygdomme – jeg vil hedde Gunnar Koch – og min kone skal være fra Merika og hedde Sue Phyllis. Hun har en phd i THC og en elsker der hedder Staffan Lecocque og det har han også. Vi har en lille bil af mærket Fnat det er sådan vi er særlige for alle de andre i vores kvarter kører kæmpestore Vulvaer. 

Sådan er vi bare og det har vi aldrig været før. 

Vi nærer næsten venerisk veneration for forfattere som Angus Kløe, Per Rektum og Mar Stegger-Tomi. På væggen har vi billeder af Marc Sjackal og en plakat med Jean-Poul Fartre – le pouf celebre,  étranger en tranche – synligt sponsoreret af synoptik. Kulturelt-religiøst er vi prostatanter og ranunkel men vores livsfilosofi bunder i orale traditioner og en medister fra Fårevejle. 

Morgenen er bolletid og derfor spiser vi yoga med yoghurt – det skulle være så undt og vi kan godt lide müeslimer med rosiner og at synge højskolesange: "Vågner vågner danske helte, springer op og ælter spelte" og "Yahya hassan, jeg har bjælder på". Sådan er vi bare og det har vi aldrig været før. Vi stemmer SSF og ser DDR men kun på SoMe - i dølgsmål stemmer vi Sovjetdemokratiet og holder Særlingske Tidende Plus og Pålægtiken. Men vores ynglingstisskrift er dog Viggen Sex og når vi har det suger Phyllis altid:
"hold dog kæft, og stik piben ind"  

Det kan godt være du synes vi er lidt originale men så sku du bare se dem vi er en kopi af. Selv har jeg ofte fuldskæg og det nipper fuglene af – og bliver skidefugle – for min chablis hænger evig ved Bent og dårlig ånde. Sådan er det når man er bonbuoyant, fri, sindet og frejdig. Min kones bryster er mit livs salter og de hænger altid inde hos naboens hvor bøsseparret Gin og Tommy bor. De er skidesøde og selvom de altså er bøsser og altid server les bisque som var det fjerbold kan vi virkelig godt li' dem.

Sådan er vi bare og det har vi aldrig været før.  

Skulle piben nogensinde få en anden lyd er det bare fordi jeg er holdt op med at slå til Søren og i øvrigt at Ryge. Livet er godt – bare man ta'r det sure og suger det søde og kunne  andre mennesker dog bare finde indre ros, harmonika og forduft er jeg sikker på at verden snart ville lettere få luft. 

Sådan er det bare
og det har det aldrig været før